• digitale belevingen

    Hypsos opereert als spraakmakende ontwerper en uitvoerder van interactieve, digitale belevingen

digitale belevingen

Hypsos opereert als een inspirerende architect, spraakmakende ontwerper en efficiënte uitvoerder van interactieve digitale belevingen in één. Hiermee is Hypsos als geen ander in staat om klanten vooraf- tijdens en na het bezoek van een locatie unieke belevingsvormen aan te bieden.

Hypsos creëert op maat gemaakte interactieve digitale belevingen die bezoekers van een museum, brand experience, winkel of stand in staat stellen om te leren, te ontdekken en effectief te communiceren. Bij elk ontwerp voor virtual reality of een andere, interactieve vorm, houden wij nadrukkelijk rekening met een goede aansluiting op zowel de voorpret als napret in de customer experience journey. Wij geloven dat het juiste belevingsontwerp een belangrijke rol speelt in een succesvolle merkcommunicatie.

Meer weten? Kom naar een van onze inspiratiesessies.

Zie hieronder een voorbeeld van een digitale beleving die ontwikkeld is voor Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam in 'De Zeereis':

Met behulp van de volgende digitale technieken, kunnen wij de experience versterken:

Virtual Reality
Virtual reality is een digitale technologie waarbij een virtuele werkelijkheid wordt gecreëerd. Hypsos biedt vele VR mogelijkheden om uw product op een unieke en indrukwekkende manier onder de aandacht te brengen tijdens of na een verkooppresentatie of beursbezoek. 


Augmented Reality
De augmented reality belevingen van Hypsos geven consumenten en bezoekers een ultieme beleving om het heden, verleden en de toekomst op een interactieve wijze te ervaren. Geef uzelf en uw bezoekers een ultieme 3D ervaring waarbij audio, foto en film uw boodschap versterken.

HYPSOS.CLICK
Met HYPSOS.CLICK kan uw klant met zijn/haar smartphone letterlijk een product op een beeldscherm aanwijzen. Het product van keuze licht vervolgens op en bruikbare informatie over dit product verschijnt vervolgens op ‘ magische  wijze op de smartphone van uw klant. 

Smart Digital Signage
Hypsos maakt het opzetten van digitaal signage netwerken eenvoudig en snel, of u nu te maken heeft met reclame en branding op uw schermen en videowalls, outdoor LED-schermen of personeel informatiesystemen. U kunt via sjablonen bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, web content en Microsoft ® PowerPoint-presentaties weergeven of zelf animaties maken. Snel, stabiel en efficient


Smart Audio Video
Op basis van jarenlange ervaring en een uniek partnernetwerk heeft Hypsos Digital unieke en spraakmakende Audio Video technieken in haar pakket.

We delen graag onze kennis van digitale belevingen.

Kom op een van onze inspiratiesessies. Digitale belevingen met virtual reality of augmented reality moet je zelf zien en beleven en daarna de verdiepingsslag maken hoe je deze technieken voor je eigen bedrijf in kunt zetten. Tijdens een van onze inspiratiesessies geven we uitleg hierover. Gericht op de marketing manager en met name over dit succesvol in te zetten en de beleving voor jouw consument te vergroten. Schrijf je hier in:

Mark Minkels
+31 653 35 05 33
Voeg een bestand toe